Actualment conreen 350 hectàrees de vinya i més de 500
hectàrees d'olivera i, des de l'any 1961, es dediquen a l'elaboració i
comercialització de vi i oli d'oliva extra verge, sota la denominació d'origen
Empordà-Costa Brava.
Amb l'objectiu de promoure productes de qualitat de terres catalanes i per tal que els alumnes dels tallers coneguin millor aquesta gran cooperativa catalana, hem iniciat una col·laboració conjunta que esperem agradi a tothom.
A partir d'ara, la
cooperativa catalana, maridarà els
propers showcookings a GironaCOOK, per tal que els assistents gaudeixin dels aromes i els sabors dels seus
excel·lents productes. I, alhora, se'ls entregarà un val de 2x1 per assistir a una visita guiada al trull antic i actual
d'Oli de Pau i al Celler de Sinols.
Moltes gràcies Empordàlia!
Per a més informació podeu consultar el seu web www.empordalia.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada