dijous, 8 de novembre del 2012

Col.laboració GironaCOOK i Empordàlia

El dia 29 d'octubre de 2012, GironaCOOK es va desplaçar a Pau i Vilajuïga per visitar les magnífiques instal·lacions d'Empordàlia, una cooperativa de 250 socis de l'Alt i el Baix Empordà, que fa més de 40 anys que elabora vins i olis de qualitat de collites pròpies de les nostres terres.



Actualment conreen 350 hectàrees de vinya i més de 500 hectàrees d'olivera i, des de l'any 1961, es dediquen a l'elaboració i comercialització de vi i oli d'oliva extra verge, sota la denominació d'origen Empordà-Costa Brava.



Amb l'objectiu de promoure productes de qualitat de terres catalanes i per tal que els alumnes dels tallers coneguin millor aquesta gran cooperativa catalana, hem iniciat una col·laboració conjunta que esperem agradi a tothom.

 

A partir d'ara, la cooperativa catalana, maridarà els propers showcookings a GironaCOOK, per tal que els assistents  gaudeixin dels aromes i els sabors dels seus excel·lents productes. I, alhora, se'ls entregarà un val de 2x1 per assistir a una visita guiada al trull antic i actual d'Oli de Pau i al Celler de Sinols. 


Moltes gràcies Empordàlia!
 
Per a més informació podeu consultar el seu web www.empordalia.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...