dissabte, 24 d’agost del 2013

Ganivets ceràmics de cuina (3 CLAVELES)

Els ganivets de fulla ceràmica són apreciats i utilitzats cada vegada més ja que ofereixen els avantatges d'una gran qualitat de tall durant molt de temps sense adquirir gustos ni olors. Aquests ganivets estan fabricats en ceràmica (òxid de zirconi) que proporciona un tall molt durador. Són de fulles extremadament afilades, proporcionant talls precisos. El mànec de fusta de teix, a més d'un disseny atractiu, és fort i durador. Es netegen fàcilment rentant amb aigua i assecant amb un drap de cuina. A més són molt higiènics ja que la ceràmica no s'oxida ni transfereix sabor o olor als aliments. En ser lleugers, pesen la meitat que un d'acer, l'esforç a realitzar en el maneig és menor evitant la fatiga. Són idonis per tallar aliments com fruites, verdures, carns desossades, peix i pa.


Ganivet de fulla ampla, llisa, estable i forta. És l'eina multiusos dels professionals i cuiners aficionats que neteja, talla i pica verdures. (10 cm. de fulla)



Ganivet multiusos de la cuina asiàtica, de fulla ampla i molt afilada, per preparar carn, peix i verdura. (15 cm. de fulla)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...