dijous, 22 d’agost del 2013

Ganivets de cuina Proflex (3 CLAVELES)

Ganivets d'acer inoxidable molibdè vanadi d'alta qualitat amb un tall perfecte i durador. Mànec Proflex-Microban, material termoplàstic d'alta qualitat unida a la tecnologia antibacteriana del Microban, ergonòmic i antilliscant, per a major confort i seguretat.


Ganivet de fulla ampla, fulla llisa, estable i fort. És l'eina multiusos dels professionals i cuiners aficionats que neteja, curta i pica verdures. 
(10cm. de fulla)



Ganivet de fulla ampla, fulla llisa, estable i fort. És l'eina multiusos dels professionals i cuiners aficionats que neteja, curta i pica verdures. 
(12cm. de fulla)



Ganivet amb fulla llarga, prima i flexible amb tall llis. Fileteja carn i peix, i aconsegueix un tall net. (18cm. de fulla)



Ganivet multiusos de la cuina asiàtica, de fulla ampla i molt afilada, per preparar carn, peix i verdura. La fulla alveolada facilita el tall en crear una càmera d'aire entre la fulla i l'aliment evitant que aquest es quedi adherit. (18cm. de fulla)



Ganivet de fulla llarga i forta amb tall ondulat. Les dents trenquen sense esforç l'escorça dura del pa i tallen llesques netes gràcies a un dentat superior més agressiu. (25cm. de fulla)



Ganivet de fulla llarga i flexible amb alvèols alternats en ambdues cares, per tallar i servir talls de salmó i pernil extremadament fines. També s'usa per tallar i dividir bases de pastissos. (30cm. de fulla)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...