Que n'és de difícil trobar un pa que ens satisfaci a l'hora de menjar, que sigui prou natural, amb la textura adequada i amb les farines i ingredients aptes per cadascú de nosaltres. És per aquesta raó, que cada vegada més persones volen aprendre a fer el seu propi pa a casa i gaudir d'un aliment 100% natural i, alhora, poder valorar la qualitat del que normalment es compra.
En aquest curs s'aprendrà a no només com es fa el pa d'una manera pràctica, sinó també quins són els seus ingredients bàsics, les seves propietats i les tècniques per pastar i donar-hi forma. Pas a pas es treballarà en la correcta elaboració de la massa mare per aprofitar al màxim les qualitats dels ingredients. Alhora, es faran diferents tipus de pans bàsics, senzills i saborosos per fer directament a casa amb els estris adequats!
Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.
Receptes fetes en tallers anteriors:
-Pa de civada
-Pa de massa mare
-Pa ràpid sense pastar
-Pa de xapata
-Pa sense pastar
-Pa de cereals
-Pa de massa mare
-Pa ràpid sense pastar
-Pa de xapata
-Pa sense pastar
-Pa de cereals
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada