dimarts, 16 d’agost del 2016

Rocook Essential Kit (ROCOOK)

Vols descobrir la cuina a baixa temperatura amb El Celler de Can Roca? Fes-ho amb aquest kit que inclou: 

- Placa ROCOOK Induction:
  • Zona ø 230 mm
  • Bluetooth 2.0
  • 2 kW de potència
  • Pes: 3,7 kg
  • Mesures producte: 295x365x64 mm
- Sensor de temperatura del medi de cocció.
- Sensor de temperatura a cor de l'aliment.
- Pinça per paella.
- Bossa.
- Inclou App.
- Llibre "Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura".

Reserva la teva ja trucant-nos 
al telèfon 972201489

La clau està en respectar la naturalesa de cada producte, i així preservar els seus nutrients, potenciar el seu sabor genuí i aconseguir textures extraordinàries.

Amb ROCOOK volem compartir amb tu la nostra experiència i que a casa teva puguis posar en pràctica les tècniques de la cuina a baixa temperatura d'una manera senzilla i amb facilitat. Així doncs, aquí estem, disposats i anhelosos d'emprendre junts aquest camí. Comencem?



Coccions exactes

El gran avantatge de la cuina a baixa temperatura és la precisió amb la que pots controlar el temps i la temperatura de cocció. Podràs oblidar-te de sobrecoure els aliments, de perdre les seves qualitats nutricionals a causa de les altes temperatures i de les textures resseques. Amb la baixa temperatura aconseguiràs cuinar qualsevol producte en el seu punt més òptim



Textures esplèndides

Et sorprendràs. Amb la baixa temperatura hi ha un abans i un després en la textura dels aliments. Les carns es tornen més meloses, les verdures substancioses i els peixos gairebé poden menjar-se amb cullera. Gràcies a les coccions suaus, els aliments retenen millor la seva pròpia aigua, de manera que aconseguim entendrir-los sense perdre el seu sabor original.



Alimentació saludable

Amb la baixa temperatura preservaràs millor les qualitats nutricionals dels aliments perquè evitaràs que es perdin aquells més sensibles a les altes temperatures. A més, si cuines al buit productes com les verdures, com que no cal afegir-hi aigua, les seves sals minerals i vitamines no es diluiran i podràs estalviar-te d'afegir sal, ja que les verdures quedaran condimentades naturalment


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...