divendres, 1 de gener del 2010

AMETLLATS


Qui la comparteix amb nosaltres: Mercè P. (Girona)

INGREDIENTS
- 250gr. ametlla en pols
- 250gr. de sucre
- 2 clares d’ou
- 40-50 ametlles crues senceres

Utensilis de cuina
- 2 bols
- Mànega pastissera amb cornet rodó i gros
- Estora de silicona

PREPARACIÓ
En un bol, barrejar l’ametlla amb la meitat de sucre.
En un altre bol, muntar les clares. Quan estigui a punt de neu, afegir-hi l’altra meitat del sucre i remenar fins que quedin ben fermes.
Barrejar el contingut dels dos bols. Quedarà una massa força espessa i caldrà deixar-la reposar una estona.
Passar la massa a una mànega pastissera amb un cornet rodó i gros (núm. 10-12).
Sobre l’estora de silicona, fer petits munts de la mida de mitja nou. Col•locar-hi damunt de cada un d’ells una ametlla crua.
Coure de 15 a 20 min. a 170-180ªC, fins que estiguin lleugerament rossos del damunt.
Esperar a retirar de l’estora quan estiguin ben freds.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...