dissabte, 2 de gener del 2010

PASTÍS SACHER

Qui la comparteix amb nosaltres:  Marta A. (Barcelona)

INGREDIENTS
- 125grs de mantega
- 100grs de sucre
- 6 ous
- 100grs de xocolata per fondre
- 125grs de farina
- 50grs de nous
- 10gr. de llevat
- Melmelada de gerds

Per la cobertura
- 100grs de xocolata per fondre
- 100grs de mantega

Utensilis de cuina

- 1 motlle de silicona rodó de 24/26cm  
- 1 llengua de gat
- 1 bol
- 1 picadora manual o elèctrica
- 1 espàtula per la cobertura
- 1 batedor elèctric (“minipimer”)
- 1 batedor de baretes

PREPARACIÓ
Barrejar la mantega que estarà a temperatura ambient juntament amb els 6 rovells d’ou i el sucre, tot junt amb la batedora elèctrica.
Afegir la xocolata fosa al bany maria (o al microones) i batre-ho de nou amb la mateixa batedora.
Posar la barreja en un bol i afegir la farina i el llevat prèviament barrejades i remoure amb la llengua de gat.
Afegir les nous prèviament picades amb una picadora manual o elèctrica i barrejar-ho tot de nou.
Muntar les 6 clares a punt de neu i afegir la meitat de les clares al bol anterior i barrejar-ho amb compte. Afegir la resta de les clares i remoure-ho de nou.
Preescalfar el forn a 180 º C.
Col•locar la massa anterior en el motlle i posar al forn màxim 30 minuts.
Deixar refredar, desemmotllar en un plat i tallar el pastís per la meitat horitzontalment per poder-hi posar-hi la melmelada de gerds a l’interior.
Per la cobertura: Desfer la xocolata i la mantega al microones i untar amb aquesta barreja tot el pastís (posar el pastís per la part plana del motlle perquè quedi amb una superfície regular).
Deixar que es solidifiqui i posar-lo a la nevera fins a una estona abans de servir.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...