Qui l’escriu i comparteix? Anna P.
INGREDIENTS
12 rovells d'ou
300gr de sucre
125cc de ratafia (amb aigua si es volen fer normals)
vainilla amb pols (una culleradeta)
glucosa (o sucre amb aigua)
Utensilis de cuina
- Una paella de mida petita
- Una espàtula de fusta/nylon o silicona.
- Motlles de mida petita individuals
- Pinzell de silicona
- Bol de vidre
- Batedora manual
- Cassola o olla per a cuinar al vapor.
PREPARACIÓ
Per fer la glucosa es posa la ratafia i el sucre a la paella a foc mig i barrejant amb una espatula fins que quedi una textura espessa. Quan sigui feta i en calent s’unten els motlles amb el pinzell de silicona i guardem a part la que resti.
En un bol de vidre hi posarem els rovells, la vainilla i la resta de glucosa que hagi quedat, ho barrejarem amb la batedora fins que tot quedi homogeni i ho repartim pels motlles.
Finalment posarem els motlles a la vaporera i ho posarem a coure durant 10 minuts. (Amb un escuradents podrem comprovar si estan cuits per dins).
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada