Qui la comparteix amb nosaltres: Eduard i Alèxia Berdala (Girona)
INGREDIENTS
- 125g de mantega
- 250g de xocolata 70% cacau
- 150g de sucre
- 3 ous
- 90g de farina
- 50g de nous
Utensilis de cuina
- Un motlle quadrat de silicona d’alçada mitja
- Una llengua de gat
- Un bol de vidre
- Una batedora de varetes
- Una picadora elèctrica (sinó es poden esmicolar les nous manualment)
- Un biberó de cuina de plàstic
PREPARACIÓ
Prèviament enceneu el forn amb ventilador a uns 180º perquè vagi agafant temperatura.
Poseu la xocolata i la mantega en un bol i foneu-la al microones.
Seguidament poseu els ous i el sucre en un bol i munteu-ho amb la batedora de varetes fins que aconseguiu una textura com de merenga. Tot seguit, afegiu a la barreja de xocolata i mantega la farina i les nous trinxades i barregeu-ho tot plegat amb una llengua de gat.
Després, afegiu-hi els ous blanquejats i remeneu-ho bé fins que obtingueu una textura homogènia. A continuació, aboqueu la barreja en un motlle de silicona quadrat i deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 25 minuts. (Ja veureu que del damunt es va trencant).
Per acabar, desemmotlleu el 'brownie' i talleu-lo en trossos rectangulars, poseu-hi mitja nou al damunt de cada tros i enfarineu-lo per sobre amb sucre glacejat.
Emplateu-lo i acompanyeu-lo amb una mica de gelat de vainilla. Podeu decorar el plat amb nata muntada, unes nous caramel•litzades i fer un dibuixet de xocolata líquida al plat amb un biberó.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada