dilluns, 11 de gener del 2010

ROQUES DE XOCOLATA

Qui la comparteix amb nosaltres:  Maribel R. (Girona)

INGREDIENTS

- 100g de nous
- 250g de xocolata per fondre
- 150g de cereals tipus Special K o arrós inflat
- 100g d’ametlles crues

Utensilis de cuina

- Una estora de silicona
- Una llengua de gat
- Dos bols de vidre
- Dues culleres petites

PREPARACIÓ

En un bol poseu les nous, els cereals i les ametlles. Trossegeu-ho amb les mans en trossets petits, però no esmicolats.
Poseu la xocolata en trossos en un altre bol i seguidament poseu-la al microones fins que estigui fosa.
Aboqueu els cereals i els fruits secs en el bol de la xocolata fosa i amb la llengua de gat barregeu-ho amb compte fins que estigui tot cobert uniformement de xocolata.
Posar l’estora de silicona sobre el taulell de treball. Seguidament, amb l’ajuda de les dues culleretes, formar petites porcions de roques (de mida d’una cullereta) i posar-les al damunt l’estora una mica separades entre elles. Cal tenir amb compte que sempre quedaran amb forma irregular.
Deixar solidificar les roques a temperatura ambient (uns 15 minuts aprox.). Quan s’hagin solidificat (es puguin treure de l’estora de silicona amb la mà sense trencar-se) cal posar-les en una safata o plat a la nevera fins el moment que es vulguin menjar.
Opcional: es poden fer roques de diferents colors amb xocolata amb llet o amb xocolata blanca.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...