dimecres, 13 de gener del 2010

TRUITA D’ESPINACS

Qui la comparteix amb nosaltres:  David C. (Torroella de Montgrí)

INGREDIENTS
- 500gr d’espinacs congelats
- 4 ous mitjans
- oli i sal
- 1 gra d’all (opcional)

Utensilis de cuina

- 1 paella mitjana antiadherent
- 1 espàtula de silicona o acríl•lica
- 1 batedor de baretes
- 1 bol
- 1 olla mitjana
- 1 colador o escurridora

PREPARACIÓ

En una olla es posa a bullir l’aigua (no massa). Quan bulli s'hi posen els espinacs i s'hi deixen 10 minuts, i s'hi posa un polsim de sal.
Mentrestant en el bol batem els ous amb el batedor de baretes i si posa també una mica de sal.
Quan estiguin fets els espinacs s'escorren bé dins del colador, pressionant amb una cullera per treure tota l'aigua.
Es barregen amb l'ou, ben barrejats, i es tiren a la paella, que haurem escalfat prèviament amb oli d'oliva, a una bona temperatura.
Es deixa coure bé d’una cara i posteriorment es tomba la truita per coure-la per l’altra cara. Cal donar-hi les voltes que calgui fins que quedi al gust de feta.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...