dimarts, 5 de gener de 2010

PUDDING DE CAFÈ

Qui la comparteix amb nosaltres:  Maria Àngels V. (Girona)

INGREDIENTS

- ½ litre de llet
- 150gr de sucre
- 1 cafè llarg per sucar amb els melindros
- 3-4 ous
- cafè molt per espolvorejar
- melindros
- canyella
- pell de llimona
- caramel

Utensilis de cuina
- Un motlle de silicona de forma rectangular i alt per fer puddings
- Un bol de vidre i una safata per coure a bany maria
- Una batedora de varetes

PREPARACIÓ

Prèviament enceneu el forn a uns 200º, abans de fer els següents passos:
Poseu el caramel al fons del motlle de silicona. Seguidament suqueu els melindros amb el cafè i poseu-los a la base del motlle, damunt el caramel.
Apart, en un bol al foc es bull la llet amb la canyella, la llimona i el sucre.
Un vegada ha bullit s’hi afegeixen a la barreja els ous batuts i la pols de cafè i  després s’aboca tot al motlle anterior.
Finalment es cou a bany maria amb el forn a + - 200º fins que estigui cuit i es pugui comprovar amb un escuradents.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...