dilluns, 4 de gener del 2010

PUDDING DE COCO

Qui la comparteix amb nosaltres:  Maria Àngels V. (Girona)

INGREDIENTS
- 1 pot de llet condensada
- llet (la mateixa quantitat que el pot de llet condensada)
- coco ratllat
- 3 ous
- caramel


Utensilis de cuina
- Un motlle de silicona de forma rectangular i alt per fer puddings
- Un bol de vidre i una safata per coure a bany maria
- Una batedora de varetes

PREPARACIÓ
Prèviament enceneu el forn a uns 200º, abans de fer els següents passos:
Poseu el caramel al fons del motlle de silicona. Seguidament poseu el coco ratllat a la base del motlle, damunt del caramel.
Apart, en un bol es posen els 3 ous, la llet i la llet condensada i es barreja tot amb la batedora de varetes. La mescla s’aboca en el motlle anterior.
Finalment es cou a bany maria amb el forn a +/- 200º fins que estigui cuit i es pugui comprovar amb un escuradents.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...