dijous, 7 de gener del 2010

QUICHE LORRAINE

Qui la comparteix amb nosaltres:  Laura S. (Girona)

INGREDIENTS

- 1 làmina de pasta brisa
- 100grs de bacó tallat a daus
- 200g de formatge gruyère ratllat
- 200ml de nata líquida
- 4 ous
- nou moscada, sal i pebre

Utensilis de cuina
- Un motlle de silicona rodó i baix
- Una llengua de gat
- Un bol de vidre
- Una batedora de varetes

PREPARACIÓ
Enceneu el forn a 180º (si pot ser amb el ventilador millor) per escalfar-lo.
Folreu amb la pasta brisa el motlle de silicona (no cal untar-lo amb mantega).
Poseu al fons el bacó trossejat ben repartit i afegiu-hi després tot el formatge ratllat pel damunt.
En un bol apart poseu-hi els 4 ous i la nata líquida i bateu-ho amb el batidor de varetes. Afegiu a la mescla un pessic de sal, pebre i la nou moscada i barregeu-ho bé.
Al final la mescla s’aboca a dins del motlle aprofitant totes les restes que quedin en el bol amb la llengua de gat.
Introduïu la quiche al forn i coeu-la durant uns 40 minuts a 180º fins que la pasta brisa estigui cuita i fins que la superfície estigui daurada.
Una vegada tret el motlle del forn, deixeu reposar la quiche durant uns 10 minuts abans de treure-la del motlle.
Es pot servir calenta o tèbia.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...