Qui la comparteix amb nosaltres: Eduard i Alèxia Berdala (Girona)
INGREDIENTS
- 200grs de xocolata per fondre
- 200grs de mantega
- 100grs de sucre
- 60grs de farina
- 6 ous
- Gelat de vainilla
Utensilis de cuina
- Un motlle de silicona especial per a fer coulants
- Una llengua de gat
- Un bol de vidre
- Una batedora de varetes
- Biberó de cuina de plàstic
PREPARACIÓ
Per a fer la barreja:
Desfeu la xocolata amb la mantega al microones dins un bol de vidre.
Un cop desfet barregeu-ho amb la llengua de gat i afegiu-hi el sucre, els ous (batuts prèviament amb la batedora de varetes) i la farina.
Seguidament torneu-ho a barrejar tot amb la llengua de gat fins a obtenir una mescla homogènia.
Si no ho voleu menjar al moment i ho voleu congelar:
Ompliu el motlle de silicona especial per a fer coulants i poseu-lo ple al congelador .
Si el prepareu a l’instant o després de congelat:
Ompliu el motlle de silicona i escalfeu el forn a uns 250º. Poseu-hi el motlle ple durant 6-9 minuts a 200º.
Notes: Cal estar alerta, si ens passem quedarà textura de magdalena, si hi som a temps el menjarem desfet de dins tal com ens agrada.
Es pot acompanyar amb nata muntada, gelat de vainilla i fer algun dibuixet de xocolata al plat amb el biberó de cuina.
Que vagi de gust.
Boníssim. Aquest cau segur un dia d'aquestes festes. M.José
ResponElimina