divendres, 15 de gener del 2010

RISSOTTO BÀSIC

Qui la comparteix amb nosaltres:  Mar M. (Barcelona)

INGREDIENTS:
400gr. d’arròs bomba
1 ceba
100gr. formatge de cabra
100gr de formatge parmesà ratllat o en virutes
1,5 litres de brou de verdures o pollastre
50gr. de mantega
1 copa de vi blanc

Utensilis de cuina
1 cassola plana mitjana d’alumini fos (fundició)
1 cullera per remenar acrílica o de fusta
1 motlle de muntar plats d’acer inoxidable

PREPARACIÓ

Posar oli en una cassola a foc mitjà i quan estigui calent afegir la ceba picada i coure-la a foc lent fins que quedi transparent. Salar i barrejar.
Afegir l'arròs i donar-li diverses voltes, afegir el vi blanc i tornar a barrejar. Quan el vi s'hagi reduït, incorporar una mica de brou donar-li voltes constantment i anar incorporant la resta de brou poc a poc, deixar-ho coure durant uns 15 minuts.
Afegir la mantega i el formatge de cabra a trossets. Deixeu-ho coure una mica més i afegir el formatge parmesà ratllat. Barrejar i deixar reposar.

Acabat: Servir el rissoto donant-li forma amb un motlle de muntar plats d’acer inoxidable i empolvoreu-ho amb encenalls de parmesà. També podeu acompanyar-ho amb uns espàrrecs bullits “al dente”.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...