dilluns, 25 de gener del 2010

MUFFINS DE XOCOLATA

Qui la comparteix amb nosaltres:  Eduard i Alèxia Berdala (Girona)

INGREDIENTS
- 1 iogurt
- 3 ous
- 3 gots de farina (utilitzant el got de iogurt)
- 1,5 gots de sucre
- ½ got d’oli d’oliva
- 1 sobre de llevat
- pell de taronja ratllada
- ½ pot de xocolata per fondues

Utensilis de cuina
- Un motlle de silicona per muffins
- Una llengua de gat
- Un bol de vidre
- Una batedora de varetes

PREPARACIÓ

Prèviament enceneu el forn a uns 150º, abans de fer els següents passos:
Poseu en el bol tots els ingredients, sense ordre, excepte la taronja i la xocolata. Treballeu la massa amb la batedora de varetes, fins que quedi una pasta homogènia.
Afegiu la pell de taronja ratllada i remeneu-ho tot amb la llengua de gat.
Seguidament poseu la xocolata, que prèviament haureu escalfat (1 minut) al microones, i torneu-ho a barrejar tot plegat amb la llengua de gat.
Finalment empleneu els forats del motlle de silicona amb la mescla anterior i cada forat de muffin us ha de quedar ple en 2/3 parts.
Poseu el motlle de silicona damunt la reixeta del forn o sobre una safata. Introduïu-ho tot al forn i coeu-ho durant uns 20 minuts.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...