Qui l’escriu i comparteix? Anna T. (Girona)
INGREDIENTS
- 2 ous
- 1 terrina de mascarpone
- 2 cullerades de sucre
- 2 tasses de cafè
- 500gr de melindros
- cacau en pols
Utensilis de cuina
- 2 bols
- 1 motlle quadrat o rectangular de vidre ( el tiramisú no es desemmotllarà)
- 1 batidor de baretes
- 1 espàtula de silicona
- 1 colador petit o sedàs de cuina
PREPARACIÓ
Separar els rovells de les clares. Afegir en un bol els rovells i el sucre, i barrejar-ho tot amb la llengua de gat una bona estona fins que es desfaci. Afegir a la mescla el formatge mascarpone i remenar-ho tot de nou.
En un altre bol batre les clares a punt de neu i afegir-les també a la barreja anterior amb cura.
Remullar els melindros amb el cafè i col•locar-los a la base del motlle tot formant una capa. Després es cobreixen amb una part de la crema i al damunt s'hi fa una altra capa de melindros. Seguidament una altra capa de crema.
Finalment espolvorejar la superfície amb cacau amb un colador o sedàs de cuina.
Deixar-ho un mínim de 8 hores a la nevera.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada