dimarts, 26 de gener del 2010

PASTÍS DE FORMATGE

Qui la comparteix amb nosaltres:  Eduard i Alèxia Berdala (Girona)

INGREDIENTS
Per a la base
- Galetes maria (un paquet)
- Mantega fosa (200-250grs)

Pel pastís
- 3 iogurts naturals
- 9 cullerades soperes de sucre
- 3 cullerades soperes de maicena
- 4 ous
- 300grs de formatge tipus Philadelphia

Utensilis de cuina
- Un motlle rodó de silicona d’alçada mitja
- Una llengua de gat
- Un parell de bols de vidre
- Una batedora elèctrica
- Una picadora elèctrica (sinó es poden posar les galetes en una bossa de paper de plàstic i triturar-les amb una mà de morter)

PROCEDIMENT

Prèviament s’escalfa el forn a 250º amb ventilador mentre es fan tots els següents passos:
Es trituren totes les galetes Maria amb la picadora elèctrica i es col•loca la galeta triturada en un bol. Seguidament s’hi va afegint mantega (fosa prèviament al microones) fins a fer una massa uniforme tot barrejant amb la llengua de gat.
Es col•loca la barreja de la galeta i la mantega al fons del motlle, estesa amb les mans i compactant-la amb una cullera, de manera uniforme perquè quedi una base de 0,5cm de gruix màxim.
En un altre bol s’hi posen els ous, els iogurts, el formatge Philadelphia, el sucre i la maicena tot ben barrejat amb la batedora elèctrica.
Finalment es posa la barreja anterior dins el motllo de silicona, en el qual havíem estès abans la base de galeta.
Llavors, es baixa el forn a 150º i es cou el pastís amb ventilador de 45 minuts a 1 hora. Quan estigui fet es deixa reposar el pastís unes 2 horetes a temperatura ambient i llavors es guarda i es manté a la nevera.

Que vagi de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...