Qui la comparteix amb nosaltres: Eduard i Alèxia Berdala (Girona)
INGREDIENTS
- 1 làmina de pasta de full
- 100g de greixons triturats
- Sucre
- Pinyons
- 1 ou
Utensilis de cuina
- Un corró per estendre la massa
- Un pinzell de silicona
- Una estora de silicona
PREPARACIÓ
Estireu la pasta de full amb un corró sobre l’estora de silicona per donar-li forma rectangular.
Dividiu imaginàriament la pasta de full en tres trossos y tapeu la part central amb greixons i sucre.
Seguidament doblegueu una de las ales sobre la part central i aixafeu-la una mica amb el corró.
Torneu a posar-hi greixons i sucre i tapeu-lo amb el tros de pasta que quedi. Amb l’ajuda del corró aixafeu-ho una mica més per acabar de donar-li la forma desitjada.
Finalment pinteu amb el pinzell de silicona la coca amb ou batut i poseu-hi pinyons i sucre pel damunt.
Poseu la coca a coure al forn a 200º C fins que estigui cuita i quedi daurada del damunt.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada